Torrent utilitza de forma irregular una parcel·la per albergar materials de la Brigada d’Obres

El trasllat de la Brigada d’Obres Municipal des de Parc Central fins al Polígon Industrial Mes del Jutge per part de l’Ajuntament està perjudicant a empreses i treballadors d’aquesta zona.

L’Ajuntament ha barrat part d’una parcel·la pagada per les empreses del polígon i ha traslladat allí materials i vehicles per a la construcció de la nova Brigada d’Obres. Anteriorment, l’Ajuntament va regalar a una universitat privada, els terrenys on fins a fa poc se situava la brigada.

Empresaris i treballadors del polígon han manifestat el seu malestar davant l’apropiació i ús indegut d’aquesta parcel·la, destinada a pàrquing de vehicles i quines quotes d’urbanització van pagar en el seu moment els propietaris del polígon. Unes quotes que incloïen l’expropiació de terrenys per als diferents equipaments que necessitava el sector industrial, incloent zones verdes i aparcaments.

El PSPV-PSOE ha declarat que “és un mal exemple que l’Ajuntament siga el que incomplisca la seua pròpia normativa urbanística, elimine una zona destinada a un ús específic tal com marca el propi Pla General d’Ordenació Urbana i prive d’un aparcament als quals van pagar de amb molt esforç les expropiacions. També cal tenir en compte que aquesta parcel·la està en una de les entrades a Torrent, i que omplir-la d’enderrocs i andròmines no és el més apropiat si el que es pretén és donar una bona imatge de la ciutat”.

Per aquest motiu, els socialistes es lamenten que que l’alcaldessa “regale terrenys a empreses de fora mentre els hi lleva a les empreses de Torrent”.

Font: l´informatiu

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: