EL BLOC DE TORRENT DEMANA A CATALÀ QUE FAÇA POLÍTICA I NO CONVERTISCA L’AJUNTAMENT EN UNA INSTITUCIÓ BENÈFICA

Beguer (BLOC) acusa a Català “de provocar a l’oposició amb les aportacions al Punt d’Aliments mentre oculta totes les factures de la seua gestió”.

El portaveu del BLOC en l’Ajuntament de Torrent ha demanat hui a Maria José Català que “comence a governar, que lidere l’Ajuntament i que faça propostes per combatre la crisi econòmica. Ja no pot fugir més de la seua responsabilitat com a primera autoritat convertint l’Ajuntament en una institució benèfica”.

Beguer ha criticat que “l’única proposta per combatre la crisi econòmica i generar expectatives als més de 9.300 parats de la població no pot ser un banc d’aliments i l’organització de concerts benèfics. No pot emprar la demagògia com única ideologia per a provocar a l’oposició preguntant quantes entrades compraran per un concert solidari. La ciutadania no pot tindre com única resposta que li enviaren un litre de llet quan no tinguen ingressos, quan l’equip de govern de María José Català ha gastat els seus recursos en plena crisi econòmica en saber si la Torre era mora o cristiana. Els parats de Torrent es mereixen més respecte.”

Beguer ha reiterat “la petició de transparència en la gestió municipal, que comença per posar damunt de la taula les factures de 2008 i 2009. Des de que governa Maria José Català, contra tota norma, no ens han mostrat ni una sola factura i per tant, no podem valorar si els gestos de l’alcaldessa són sincers o plens d’hipocresia. Que predica unes coses i en fa unes altres. Si no té res que amagar que pose totes les factures damunt de la taula, que ens deixe comprovar en que ha emprat els diners dels torrentins. Tenim dret a saber-ho”.

Per al portaveu del BLOC “la estratègia política de Català consistix en apel·lar a emocions per guanyar el recolzament del poble, amb l’abús de la propaganda i sense parlar de política. Una mostra total de demagogia que comença per prometre 5.000 vivendes i un hospital inaugurat abans de l’acabat de la present legislatura. Ara, com que no té idees per a combatre la crisi i la desocupació, es tracta de desprestigiar a l’oposició amb el termòmetre de les aportacions personals al punt d’aliments que no té ni CIF, ni personalitat política ni transparència en la gestió comptable”. I així és pregunta “a qui fem l’ingrés del donatiu al punt d’aliments i qui ens retrà comptes? ”.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: